Buitenmeubels op maat

Met mooi weer buiten in de tuin zitten of tot ’s avonds laat onder uw overkapping. Met de maatwerk buitenmeubels van Klaver Interieur geniet u elke dag in stijl. Wij ontwerpen en realiseren buitenmeubels voor particulieren en bedrijven.

Zoekt u een tafel met een specifieke afmeting of een bijzondere tuinbank om cadeau te doen? Onze meubels zijn stuk voor stuk uniek en worden in onze eigen werkplaats helemaal naar wens gemaakt. Vervaardigd door onze hypermoderne machines op basis van het ontwerp van onze vakmannen. Dat is design op maat tegen een mooie prijs.

Onze ontwerpen zijn tijdloos en duurzaam. Met accessoires brengt u kleur in uw buitenruimte en maakt u hem helemaal naar wens af. Dat wordt buiten genieten dit seizoen!

Buitenkeukens

Buiten koken in uw eigen buitenkeuken van hout. Dat klinkt geweldig toch? Met de meubels van Klaver Interieur geeft u uw houten buitenkeuken een unieke eigen stijl. En uw buitenkeuken past altijd precies, want deze is speciaal voor u op maat gemaakt.

Samen maken we een ontwerp voor uw buitenkeuken: modern, nostalgisch, landelijk. Er is volop keus. Uiteraard zorgen wij er voor dat uw buitenkeuken past bij de stijl van uw huis, overkapping of veranda.

Ook horecabedrijven kiezen steeds vaker voor een buitenkeuken bij hun terras. Laat u inspireren door de ideeën voor buitenkeukens van Klaver Interieur!