Kantoorinrichting

Een kantoor moet prettig zijn om in te werken en een fijne plek zijn om gasten te ontvangen. Hoe je die plek creëert, weten we bij Klaver Interieur uitstekend. Dankzij onze jarenlange ervaring in de kantoorinrichting voelen we haarfijn aan waar mensen behoefte aan hebben en wat mogelijk is in de beschikbare ruimte.

Kantoorinrichting verzorgen wij van ontwerp tot uitvoering. Dat betekent dat we samen met u een ontwerp maken en vervolgens in onze werkplaats de maatwerk meubels vervaardigen. Dankzij onze hypermoderne machines hebben we een korte productietijd en houden we de meubels betaalbaar. Zodra de meubels klaar zijn, plaatsen we die in uw kantoorruimte. En we gaan pas weg als u helemaal tevreden bent!

Wilt u echt iets bijzonders voor uw bedrijf? Denk dan eens aan het personaliseren van uw design. Bijvoorbeeld uw logo gedrukt in de receptiebalie of als eyecatcher aan de wand in de ontvangstruimte. Laat u inspireren door mogelijkheden of maak direct een afspraak voor een uitwisseling van ideeën.

Bij het inrichten van een kantoorruimte kijken we ook naar de entree. Hoe maken we deze ruimte functioneel en toch uniek? De ontwerpers van Klaver Interieur zorgen dat de ruimte past bij de gewenste uitstraling van uw bedrijf en iedereen zich welkom voelt.

Vergadertafels

Wat gaaf, horen wij vaak als we onze vergader- tafels laten zien. Het zijn dan ook stuk voor stuk unieke, handgemaakte tafels. Dat geeft toch een inspiratie tijdens een vergadering!

Eén van de bijzondere vergadertafels die wij maakten, was een tafel van 4 meter lang. Geen robuuste tafel van dikke planken, maar een ultradunne tafel zonder ondersteuning in het midden. Een geweldige uitdaging om te ontwerpen en vervolgens te maken in onze meubelwerkplaats. Onzichtbaar in het blad is een staalkabelcontructie verwerkt.

Tijdens een vergadering wil je goed zitten, maar ook geïnspireerd blijven. Met een handgemaakte vergadertafel heeft u de ideale tafel met de unieke eigenschappen van hout: warm en vol inspiratie.

Horeca Inrichting

Is uw restaurant toe aan een metamorfose? Of gaat u een nieuw café openen? Klaver Interieur ontwerpt en realiseert unieke interieurs voor horecabedrijven. Onze inrichtingen kenmerken zich door hun eigen stijl passend bij uw concept. Want sfeer creëren en onderscheiden, daar draait het om in de horecawereld.

Misschien zoekt u alleen nieuw meubilair of juist de inrichting van bar tot aan de toiletgroepen. Wat uw wensen ook zijn, wij verzorgen uw project van ontwerp tot oplevering. En we vertrekken pas als uw horeca-inrichting naar volle tevredenheid is opgeleverd.

Heeft u beperkte ruimte? Wij bedenken slimme oplossingen, zodat uw vloeroppervlakte optimaal wordt benut. En we houden de kosten beheersbaar dankzij onze efficiënte werkwijze. Bekijk ons portfolio en laat u verrassen door onze bijzondere ontwerpen.

Om een goede indruk te geven van de sfeer in onze concepten, maken we in overleg een 3D interieur design. Maak kennis met uw nieuwe interieur!

Standbouw

Levendige kleuren, rustig wit, of een combinatie? Houten accenten of hout als eyecatcher? Wij ontwerpen meubels voor uw winkelinrichting die passen bij uw winkelconcept. Wij gaan voor de juiste sfeer en merkbeleving. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij hoe we uw klanten kunnen prikkelen uw winkel te verkennen.

Op een beurs wilt u opvallen en uw bedrijf onderscheiden van uw branchegenoten. Dat kan met een unieke stand van Klaver Interieur. Wij ontwerpen en bouwen stands op maat: van alleen een balie tot de complete inrichting van uw stand.

Een professionele beursstand van Klaver Interieur is niet alleen onderscheidend, maar ook duurzaam: u kunt hem vaker gebruiken, ook in andere opstellingen plaatsen en is later nog uit te breiden. 

Dankzij onze moderne apparatuur hebben wij een korte productietijd en blijven de kosten van uw stand beheersbaar. Laat u verrassen door onze creatieve concepten en zet onze ontwerpers aan het werk.